Om oss

På Odod Sushi Restaurang väntar en modern asiatisk matupplevelse, en spännande fusion med tydliga influenser från det japanska och koreanska köket. Odod är vackra anrättningar med rena smaker till ett bra pris. Vi är omtyckta för vår sushi, men hos oss finns något för alla. Välj bland kalla och varma rätter med fisk, kyckling, kött och grönsaker, alltid med färska och omtänksamt förädlade råvaror som grund. Den friska känslan av verkligt färsk lax, syran i vår inlagda ingefära, sältan i riktig soya, sötman i vår teriyaki eller hettan i vår japanska wasabi och koreanska kimchi.

Om ni vill göra en större beställning till firmafest, bröllopsfest, annan tillställning, så kan ni kontakta oss för offert.

Odod Sushi startade restaurangrörelse november 2012 på Kungsgatan 16 i Luleå. Oktober 2013 öppnade vi en andra restaurang i Boden. December 2016 öppnades en tredje restaurang i Piteå och Januari 2017 öppnades en fjärde restaurang, Odod Art, på Storgatan i Luleå. Restaurangen i Boden såldes juli 2017 till en av sushi kockarna som använder Odod’s företagsprofil. Restaurangerna ägs av Jinst AB.

Om du vill ha kontakt med ägarna så maila gärna:
ulziimurun.u@gmail.com
ogii@jinst.se